Muzikale biografie 

Op 14 november 1966 ben ik geboren in Baarn. Voor mij het mooiste dorp van heel Nederland waar ik samen met mijn lieve vrouw Corieke, mijn zoon Tomas en onze twee dochters Emma en Anna woon. Ik ben hier opgegroeid en ik woon hier nog steeds met veel plezier.

muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Als kind was ik altijd met muziek bezig. Zingen, zingen en nog eens zingen, alle nummers uit de top 40 kende ik uit mijn hoofd. Op weg naar school mocht iedereen daarvan meegenieten.
Op mijn zesde begon ik als slagwerker bij de plaatselijke harmonie. Hier heb ik geleerd om met plezier gezamenlijk muziek te maken.

Vanaf de middelbare school speelde ik als slagwerker in diverse orkesten.
Vanaf mijn 18e tot mijn 28e heb ik als slagwerker en zanger bij verschillende rockbands gespeeld.

In 1993 maakte ik kennis met het fenomeen Operette, totaal iets anders. De Gooise Operette, toen nog onder leiding van Hans C. Janssen, ontving mij met open armen. Hans zag dat ik de potentie had om een goede zanger te worden en ik kreeg meteen een hoofdrol in de “Gondoliers” van Gilbert en Sullivan.

Vervolgens ben ik zangles gaan nemen bij Frans Lambour van de Nabeelen. In 2000 heeft Hans mij laten voorzingen bij Marco Bakker en die heeft ervoor gezorgd dat ik mijn zangtechniek kon verbeteren bij Pieter van den Berg.

In al die jaren heb ik aan vele concerten en (operette) producties mijn medewerking verleend. Daarnaast heb ik regelmatig mijn medewerking verleend bij plechtigheden zoals bruiloften, begrafenissen, dankdiensten en herdenkingen.

(U luistert naar Wim Stolp met " Avant de quitter" uit Faust)